Masaj

Programari: 0757.726.532

Va oferim o gama larga de masaje terapeutice in cadrul centrului nostru de masaj  efectute atat manual cat si cu aparatatura pentru partea terapeutica si recuperare ( radioterapie,fototerapie, ultrasunete). Masajul manual este efectuat in profunzime (deep tissue massage) dar si senzorial(superficial) in functie de preferintele fiecarui client. In cadrul masajului manual pe langa tehnicile normale aplicam si trigger points si presopunctura pentru o relaxare cat mai profunda a musculaturii dar si pentru tratarea cauzei nu doar a efectului. Daca doriti un masaj de calitate realizat in profunzime nu doar superficial, la nivel senzorial nu ezitati sa ne contactati si veti simti cu adevarat beneficiile adevaratului masaj realizat pentru cauza nu doar pentru efect.

 1. Masaj relaxare (suedez, somatic)
  40 ron / 30' 65 ron / 50'
  Oamenii care se hotarasc pentru prima data sa mearga la un masaj, de obicei aleg masajul clasic, fiindca reprezinta o experienta foarte placuta. In plus, masajul clasic amelioreaza starea de sanatate si produce relaxarea muscluara si imbunatatirea circulatiei.
 2. Masaj terapeutic & trigger points & shiatsu
  70 ron / 45'
  Terapia Trigger Point combinatat cu masajul localizat poate să vă elibereze de durerile asociate cu aceste zone. De asemenea vă poate ajuta în dezvoltarea musculara si restabilirea miscarii în articulatii.
 3. Masaj anticelulitic & drenaj limfatic
  45 ron / 30' 70 ron / 50'
  Masajul anticelulitic are ca scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Combinatia masajului anticelulitic cu masajul limfatic) are rezultate mult mai eficiente decat aceste masaje efectuate individual.
 4. Masajul reflexoterapeutic
  65 ron / 45'
  Principiul pe care functioneaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj. Circulatia sangelui va redeveni normala, iar organul afectat va fi din nou sanatos.
 5. Masaj sportiv
  45 ron / 30' 70 ron / 50'
  Este un masaj efectuat pentru a preveni viitoare leziuni si afectiuni musculare, articulare, pentru a imbunatati forma fizica si a grabi recuperarea dupa un traumatism. Se recomanda sportivilor dar si persoanelor cu programe intense de pregatire, fara a practica un sport de performanta.
 6. Abonamente masaj
  ​ - 350 ron 10 sedinte masaj 30` - 500 ron 10 sedinte masaj 50' - 275 ron 5 sedinte masaj 50' Valabilitatea abonamentului este de 3 luni de la data achizitionarii. Voucherele cadou trebuie activate in termen de 30 zile de la data achizitionari, in caz contrar se considera expirate.

@ 2017 Signature of Beauty