<img src="criosauna.png" alt="aparat crioterapie criosauna">
Programeaza-te!
​​Crioterapia (criosauna) consta in racirea intregii suprafete a corpului in azot lichid la o temperatura foarte scazuta de la -120º C pana la -180º C timp de 3 minute. Aceasta terapie este partea a medicinei intergrative si este destinata corectarii tulburarilor functionale si astfel, prelungirii vietii. 
​​


Ce este crioterapia?​​

    Aircryotherapy, known as cryosauna, is the opposite of a conventional sauna, the body being exposed for a short time (1-3 minutes) at a temperature between -120°C and -180°C. In spite of the extremely low temperatures, the body doesn't freeze because in the cryosauna, the air is very dry. In a moist air, this temperature would be, with no doubt, inacceptable for the human body. The feeling acquired during the procedure is endurable, better than the one of bathing in cold water.
The short thermal controlled shock helps system to retrieve its balance, removes the stress  and  its
consequences, reduces cellulite and the weight. Every procedure can "burn" more than 1000 kcal, which means that after 20-30 procedures, a person can loose between 7-10 kg. The cryosauna helps the cells naturally regenerate, leading up to a younger organism, stimulating the immune system, regulating the hormonal activity and the metabolism and improving the sexual functions. During the procedures, the system generates endorphins, nicknamed "the hormone of happiness", which assures an invigorating feeling of the body.
Cryosauna has curative effects too. It's a quick way of treatment and recovering after sports injuries, but also a quick way to recover after a long effort. Thanks to cryosauna, some chronicle diseases are efficiently treated.
​​

  1. Eliminarea starii de oboseala prin crioterapie
    <img src="criosauna.png" alt="femeie in criosauna cluj">
  2. English man not in New York.. but in cryosauna ClujNapoca ❄
    <img src="criosauna.png" alt="barbat in criosauna cluj">
  3. Cryo..fan, just having good time into the coldest place in Cluj
    <img src="criosauna.png" alt="atlet in criosauna ">
Beneficiile crioterapiei in domenii ca sanatate, sport, frumusete.

-Actioneaza direct asupra celulitei si ajuta in procesele de salbire, deoarece intr-o singura sedinta se pot arde intre 150 si 200 kcal (iar intre sedinte se mai ard pana la 1000/3000 kcal)
-Previne aparitia bolilor neoplazice (cancer, neoplasm, tumoare, maligna) prin cresterea imunitatii si oxigenarea tesuturilor
-Accelerarea metabolismului (pierderi in greutate in unele cazuri de 7-10 kg) in 20-30 sedinte
-Infrumuseteaza si insanatoseste parul, unghiile, pielea
-Reduce ridurile si ajuta la tratarea imperfectiunilor pielii precum cuperoza, rozaceea si acneea

-Beneficii antiinflamatoarii și de ameliorare a durerilor osoase (artrite, reumatism etc.)
-Detoxifica corpul si imbunatateste considerabil vederea
-Imbunata​teste sistemul imunitar, cresterea apetitului si imbunatateste performantele sexuale la barbati
-Scaderea si tratarea anxietatii si a depresiei
-Reduce stresul, oboseala, imbunatateste nivelul de energie
-Creste p​erformanta sportiva, anduranta la efort, scade durerea musculara
-Creste energia si vitalitatea inainte de antrenamentele fizice si reduce timpi de recuperare dupa efort sustinut
-Imbunatateste si grabeste recuperarea in urma leziunilor musculare si osoase (dupa rupturi musculare, tendoane, fracturi osoase)
-Reduce timpul de recuperare dupa interventii chirurgicale
-Ajuta la combaterea simptomelor mahmureli, creste nivelul de endorfine (hormonul fericirii)

​​-Pentru mai multe beneficii, plan de tratament, indicatii, domeniile de aplicare ale ACT, numar de sedinte recomandate accesati butonul de afla mai multe.​

Afla mai multe!
​Cum functioneaza criosauna?

 Criosauna utilizeaza vapori azot lichid pentru a scadea temperatura suprafetei pielii cu 30-50 de grade în mai putin de 3 minute. Pielea reactioneaza la frig si trimite mesaje catre hipotalamus care actioneaza ca un stimulent pentru functiile de reglementare ale corpului. Expunerea pielii la temperaturi extreme declanseaza, de asemenea, eliberarea de molecule antiiflamatoare, endorfine, oxigen crescut în sange si eliberarea toxinelor.  

Este criosauna o procedura sigura?
  Da! Azotul este un gaz natural netoxic. Azotul pe care il folosim pentru a raci criosauna este acelasi azot care formeaza aerul pe care îl respiram (78%). In criosauna clientul respira aerul în camera. Problemele apar numai daca un client intra în criosauna cu piele sau imbracaminte umeda. 

Voi fi capabil sa stau in criosauna?

​Nu exista probleme legate de expunerea la frig care sa duca la degeraturi sau alte probleme, doar senzatia de rece. Crioterapia pe intregul corp corp este pur si simplu un curent de aer rece care curge peste suprafața pielii deci cu siguranta vei rezista sunt persoane de peste 70 ani care folosesc aceasta terapie.

Crioterapia sau baia in gheata?

Nu este la fel! Criosauna întregului corp este o forma avansata de aerocrioterapie, dar nu este aceeasi. Baile de gheata pot dura pâna la 20 de minute, sunt dureroase, agresive si daunatoare pentru piele. În criosauna, pielea nu este niciodata afectata, totusi corpul raspunde la un nivel mai profund si îmbunatateste starea generala a pielii. Crioterapia pe întregul corp este mult mai rapida, mai putin de 3 minute si duce la o mai buna recuperare, ceea ce duce la o performanta mai buna.

Orar criosauna:​​

  luni - vineri

        13.00 - 14.00     
   18.00 - 19.00​


   1 sedinta criosauna, valabilitate 1 zi 

  120 ron​  
            
1+1  sedinte / pachet  2 persoane 

180 ron (240 ron )

​5 sedinte, valabilitate 14 zile.

500​ ron (600 ron)

10 sedinte, valabilitate 28 zile.

  900 ron (1200 ron)

​​Abonamentele se pot achizitiona in 3 rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi Star BT.​​​
Termeni si Conditii

Neprezentarea la programare fara sa ne anuntati in prealabil cu cel putin 3 ore se considera sedinta efectuata. Neconsumarea abonamentelor in perioada de valabilitate se considera abonament efectuat.

CONTRAVALOAREA  ABONAMENTELOR  ACHITATE NU SE RESTITUIE!!!

In momentul in care doriti sa achiztionati un pachet de sedinte se va semna un contract pentru ca dumneavoastra sa va exprimati acordul efectuarii sedintelor de criosauna in termenii si conditiile regulamentului intern si va asumati ca ati luat la cunostinta contraindicatiile procedurilor de criosauna.

Ne rezervam dreptul de a selecta clientii!

Va multumim!​

<img src="criosauna.png" alt="barbat in criosauna ">
"Permiteti-mi sa incep prin a va spune că nu tolerez frigul! Am fost sigur că aceste proceduri nu sunt pentru mine.
In ultimii doi ani am pierdut mult timp si bani cu medicamentele prescrise uzual, starea mea nu simtea o imbunatatire vizibila.
Cautam alte modalitati de a ameliora durerea mea de artrita, dar nu aveam mult noroc. In cele din urmă am decis să incerc. Spre surpriza mea nu a fost deloc rau! După aproximativ 15 proceduri durerea de artrita din soldul meu stang a disparut, la fel si insomnia si oboseala cronica erau de negasit!
Un bonus suplimentar este că am pierdut in greutate . 
Ma simt cu 20 de ani mai tanar!"

utilizator criosauna.
"Dupa prima sedinta de criosauna au urmat inca 29.
Am inceput sa dorm mult mai bine, aspectul pielii (ten gras cu tendinta acneica) s-a imbunatatit vizibil, iar incet, incet pe coapse aspectul de coaja de portocala al celulitei a inceput sa se atenueze.
Cei din jur devenisera curiosi ma intrebau ce se intampla, ce am schimbat, aratam mult mai proaspata si mai plina de viata?
Cel mai mare beneficiu al criosaunei este faptul ca am pierdut in greutate 11 kg pe care de anul trecut din vara nu le-am mai pus inapoi."


utilizatoare criosauna
<img src="criosauna.png" alt="barbat in criosauna">
​​​​​Contraindicatii ale crioterapiei:

Stare generala grava a pacientului, boli cardiovasculare cronice decompensate, infarct acut de miocard si perioada de recuperare dupa infarct, hipertensiune arteriala gradul II, III (tensiune arteriala ≥ 180/100 mm Hg). Sindrom Raynaud, acrocianoza, vasculite sistemice, crioglobulinemie, agamaglobulinemie, criofibrinogenemie, atac vascular cerebral, febra, tuberculoza pulmonara activa, tumori maligne, diateze hemoragice, anemie severa, hipotiroidie, nevroza isterica, intoleranta individuala la frig, urticarie la frig, sarcina, varsta sub 10 ani.

Observatii:

Nu constituie contraindicatie prezenta unor implanturi (silicon, tije si placi metalice intraosoase).

@ Copyright Signature Health Center 2018.
Toate drepturile rezervate.