"Massage timing: Doesn’t matter WHEN but it does matter WHEN NOT!"

Tipuri de masaj


Cryo Therapy Cluj va propune terapia prin masaj. Va oferim masaj terapeutic (medical), anticelulitic, sportiv, relaxare, reflexoterapie. Masajul are că obiective principale menținerea sănătății și întreținerea fizică dar și scop curativ. Cu ajutorul unui masaj, se pot explora multiple beneficii pentru sănătate. Nu uitați să folosiți masajul că orice alt mod de îngrijire al sănătății, masajul nu este doar un moft!

Masaj relaxare (suedez, somatic)

Oamenii care se decid pentru prima data sa mearga la un masaj, de obicei aleg masaj de relaxare, fiindca reprezinta o experienta foarte placuta. Masajul de relaxare pe langa faptul ca ajuta la relaxarea musculara si eliminarea stresului acumulat de organism, eficientizeaza circulatia sangvina si porteaza limfa ajutand corpul sa elimine toxinele si poate rezolva anumite probleme de sanatate.

Pret masaj relaxare

Sedinta

75 lei

30 minute

Sedinta

115 lei

50 minute

Masaj terapeutic, trigger points & shiatsu, vacumare (infrared)

 
Terapia Trigger Point combinatat cu masajul localizat poate să vă elibereze de durerile asociate cu aceste zone. "Trigger points" reprezinta puncte de tensiune musculara maxima cu un grad ridicat de hipersensibilitate ce denota prezenta unei leziuni musculare acute sau cronice. Prin presarea acestor puncte se elibereaza tensiunea si se reface zona afectatata. Ca si plus folosim tehnologie avansata pentru vacumare zonelor afectate, stimuland circulatia sangelui in zona inflamata, eliberand zona de tensiune mult mai rapid comparativ cu masaj clasic manual. Studiile arata ca 20 minute de vacumare echivaleaza cu 90 minute de masaj clasic.

Preturi masaj terapeutic

Sedinta

80 lei

30 minute

Sedinta

125 lei

50 minute

Masaj anticelulitic & drenaj limfatic 


Masajul anticelulitic are ca scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Combinatia masajului anticelulitic cu masajul limfatic are rezultate mult mai eficiente decat aceste masaje efectuate individual. Dacă masajul anticelulitic ti se pare dureros, este pentru că celulita e dureroasă. Oricum, intensitatea masajului se poate ajusta în funcţie de rezistenta fiecareia, ca să nu apara nici vanatai.

Preturi masaj anticelulitic

Sedinta

80 lei 

30 minute

Sedinta

125 lei

50 minute

Reflexoterapie


Reflexoterapia este o forma de tratament prin presopunctura focalizata asupra anumitor puncte de reflex care se gasesc pe talpile picioarelor si care corespund anumitor parti ale corpului. Beneficiile binecunoscute ale unui tratament de reflexoterapie sunt: îmbunatatirea circulatiei, relaxarea si eliberarea de tensiune, calmarea crizelor emotionale, detoxifierea organelor, întinerirea tesuturilor si celulelor, revitalizarea energiei.

Pret sedinta reflexoterapie

Sedinta

115 lei

40 minute

Masaj sportiv


Este un masaj efectuat pentru a preveni viitoare leziuni si afectiuni musculare, articulare, pentru a imbunatati forma fizica si a grabi recuperarea dupa un traumatism. Se recomanda sportivilor dar si persoanelor cu programe intense de pregatire, fara a practica un sport de performanta. Aceste masaje se pot efectua atât în timpul antrenamentelor, dar şi al competiţiilor sportive la care participă sportivii.

Preturi masaj sportiv

Sedinta

80 lei

30 minute

Sedinta

125 lei

50 min

Abonament


Valabilitatea abonamentului este de 45 zile de la data achizitionarii. Neprezentarea la programarea fara sa anuntati in prealabil cu cel putin 3 ore inainte se considera sedinta pierduta. Abonamentele sunt transmisibile altei persoane doar in perioada lor de valabilitate, in caz contrar sunt considerate nule. Ne rezervam dreptul de a selecta clientela. Va multumim!

Abonament 4 sedinte/50 minute

Abonament

110 lei/sed

4 sedinte / 50 minute
sedinte
masaj terapeutic & sportiv